OffshoreRx.com

http://www.offshorerx.com
Nazwa apteki
Offshore Rx
Obsługiwane języki
Koszty wysyłki na cały świat ($)
DARMOWE
Rok założenia
2002

Rx na morzu

Jeśli uważasz, że coś jest nie tak z informacjami o tej aptece, pomóż nam, klikając przycisk raportu poniżej.

opinie użytkowników

26 Opinie

 
50%
 
12%
 
4%
 
4%
 
31%
Ogólna ocena
 
3.3
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
3.4(26)
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
3.2(26)
Cena (waga = 30%)
 
3.3(26)
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
2.9(24)
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
3.1(26)
Zobacz najbardziej przydatne
Posiadasz już konto?
Oceny
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
Podrabiane leki są rzadkością, ale czy ta apteka wysyła towary niskiej jakości? W jaki sposób zapakowano leki?
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
Jak łatwa była obsługa strony? Czy mieli lek, który trudno było znaleźć gdzie indziej?
Cena (waga = 30%)
Jak tanie było Twoje zamówienie, łącznie z wysyłką?
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
Jak dobra była obsługa klienta w tej aptece (jeśli miał(a) Pan(i) powód, by się z nią kontaktować)? Albo jak dobrze apteka informowała Cię e-mailem o postępach w realizacji Twojego zamówienia?
Szybkość dostawy (waga = 15%)
Czy Twoje zamówienie dotarło w terminie określonym przez aptekę? Czy to był rozsądny czas na czekanie?
Komentarze
Ogólna ocena
 
0.6
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
0.5
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
0.5
Cena (waga = 30%)
 
0.5
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
0.5
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
1.0
Brak obsługi klienta, brak produktu

Zamówiłem próbną paczkę leków generycznych w dniu 1-6-2014. Dostałem potwierdzenie rozliczenia od innej firmy, ale dwa tygodnie później nie obciążyli mojej karty ani nie wysłali mojego zamówienia. Zadzwoniłem pod numer podany w e-mailu i odesłali mnie do bezpłatnego numeru na stronie internetowej Offshore Rx. Nie odbierają telefonu, więc napisałem do nich e-mail. Przedstawiciel oddzwonił do mnie i powiedział, że nie mogą do mnie zadzwonić w celu potwierdzenia zamówienia. Poprosiłem o anulowanie zamówienia. Obawiam się, że obciążą moją kartę i nigdy nie wyślą zamówienia. Oczywiście tandetna firma, prawdopodobnie gorsze lub niebezpieczne produkty i brak obsługi klienta. UWAGA NIE SKŁADAJ ZAMÓWIEŃ OD OFFSHORE RX.
Rabować

awatara
(Zaktualizowano: styczeń 22, 2014)
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 3 0
Ogólna ocena
 
0.5
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
0.5
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
0.5
Cena (waga = 30%)
 
0.5
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
N / A
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
0.5
offshorerx.com

offshorerx.com to jeden wielki szajs złodziei, trzymaj się z daleka!!! Zapłać kilka dolców więcej, ale idź gdzie indziej. Po zabraniu moich pieniędzy nawet nie odbierają telefonów. Nawet ich „czat na żywo” nie działa! Sprawdź także ich pole „Partnerzy” na ich stronie, nie mają żadnych! Nie zbliżaj się! Nie zbliżaj się! nie zbliżaj się!!!

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 1 0
Ogólna ocena
 
0.8
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
0.5
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
0.5
Cena (waga = 30%)
 
0.5
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
0.5
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
2.5
Tabletki Duda

Zamawiam tadalafil („Cialis”) i nie działają. Wypróbowałem jeden z trzech różnych blistrów, wszystkie z tym samym rezultatem - sprawiają, że czuję się lekko oszołomiony przez kilka godzin iw żaden sposób nie dają pożądanego rezultatu. Może leczenie anginy? (Warfaryna – stosowana również jako trutka na szczury! – jest typową zawartością oszukańczych tabletek na zaburzenia erekcji). W każdym razie - unikaj to moja rada.

awatara
(Aktualizacja: listopad 13, 2013)
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 3 0
Ogólna ocena
 
0.5
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
0.5
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
0.5
Cena (waga = 30%)
 
0.5
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
0.5
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
0.5
SCAM

OFFSHORE RX TO OSZUSTWO, NIE KUPUJ NIC OD NICH!!! ZAMÓWIŁEM KILKA LEKÓW - OBCIĄŻONO KARTĘ KREDYTOWĄ, ale nic więcej. Brak odpowiedzi, brak komunikacji. Powinni być na czarnej liście!!!

awatara
(Aktualizacja: 24 września 2013 r.)
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 3 0
Ogólna ocena
 
0.5
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
0.5
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
1.0
Cena (waga = 30%)
 
0.5
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
0.5
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
0.5
OFFSHORERX.COM TO OSZUSTWO!!!!!

OFFSHORE RX TO OSZUST, ZAMÓWIŁEM KILKA LEKÓW PONAD MIESIĄC TEMU I OBCIĄŻLI MOJĄ KARTĘ KREDYTOWĄ, A JESZCZE NIE WYSŁALI I NIE ODPOWIADAJĄ NA ŻADNE WIADOMOŚCI ANI E-MAIL, A PODANY NUMER TELEFONU NIE JEST WŁAŚCIWY! PROSZĘ POMYŚLEĆ DWA RAZY ZANIM ZAMÓWISZ OD NICH COKOLWIEK. PONADTO MAM PONAD 100 E-MAILÓW SPAMOWYCH DZIENNIE OD ZŁOŻENIA ZAMÓWIENIA I REJESTRACJI U NICH...

awatara
opinie 1
(Aktualizacja: lipiec 23, 2013)
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 2 1
Ogólna ocena
 
4.5
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
5.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
3.0
Cena (waga = 30%)
 
4.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
4.5
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
4.5
Dobry, ale zablokowany przez kanadyjskie zwyczaje

Z 3 przesyłek dotarła tylko jedna. Szybko zwrócili moją kartę Visa za nieobecność
Zalecane, jeśli nie mieszkasz w Kanadzie.

awatara
(Aktualizacja: lipiec 07, 2013)
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 0 1
Ogólna ocena
 
4.8
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
5.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
5.0
Cena (waga = 30%)
 
4.5
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
5.0
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
4.5
Offshorex

Najpierw trochę o bezpieczeństwie. Jeśli używasz DOWOLNEGO bezpłatnego publicznego adresu e-mail, takiego jak Microsoft, Google, Yahoo, by wymienić tylko kilka. Ty i tak jesteś pojebany. Mam wysoko postawionych przyjaciół i otrzymuję od nich dobre informacje. Zapłać za domenę prywatną. Są dużo bezpieczniejsze. Szyfruj, jeśli to możliwe, za pomocą PGP i zdobądź klienta pocztowego Thunderbird.

Nigdy nie wybieraj apteki internetowej, która używa w tytule słowa „lek” lub „narkotyki”. Jeśli tak, trzyliterowe agencje mają cię. Rx i Meds wydają się być ok w tej chwili. Ale będę na bieżąco.

Offshorerx i MedsIndia to doskonałe miejsca do kupowania produktów. 5 gwiazdek w całej rozciągłości. Używałem obu wiele razy. Te ostatnie przez ponad 10 lat z przerwami, nigdy nie było żadnego problemu, a tam lekarstwa są tak samo dobre jak te, które dostajesz w lokalnej aptece, czasem nawet lepsze. Zwykle nie pojawiają się w wyszukiwarkach, więc musisz szukać konkretnie.

awatara
(Aktualizacja: 22 czerwca 2013 r.)
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 4 1
Ogólna ocena
 
3.7
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
4.5
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
4.5
Cena (waga = 30%)
 
4.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
0.5
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
2.5
Po trzech latach zawiesili mnie.

Otrzymanie moich scenariuszy tutaj w Wirginii zajmuje około trzech tygodni. Zamawiam około cztery razy w roku, a potem nagle w 3/2013 ich system płatności się zmienił, a podczas procesu umieszczania i zastępowania, z błędami, ekran powiedział KONTO ZAWIESZONE. Brak odpowiedzi od obsługi klienta.

awatara
opinie 1
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 3 0
Ogólna ocena
 
3.4
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
4.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
3.0
Cena (waga = 30%)
 
4.5
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
0.5
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
1.5
Offshore RX grzywna do ...

Używałem offshore RX przez wiele lat bez większych problemów. Kiedy nie otrzymałem ostatnich 2 przesyłek i próbowałem skontaktować się z obsługą klienta w tej sprawie, zawiesili moje konto. Tyle dla nich! NIE UŻYWAJCIE TEGO URZĄDZENIA!

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 0 0
Ogólna ocena
 
4.2
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
5.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
5.0
Cena (waga = 30%)
 
4.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
4.0
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
2.0
nie ma problemu

Zamówiłem 4 razy w ciągu miesięcy ... Zawsze otrzymywałem paczki ... powolna dostawa, ale bądź cierpliwy, a będziesz zadowolony ... dobre ceny ... nigdy nie miałem problemu

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 0 1
Ogólna ocena
 
0.5
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
0.5
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
0.5
Cena (waga = 30%)
 
0.5
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
0.5
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
0.5
To samo złe doświadczenie, co poprzednia recenzja

Zamówienie złożyłem 8. Dwa tygodnie później i nigdy nie otrzymałem e-maila z potwierdzeniem, zamówienie nadal jest wymienione jako niewysłane, a oni nie odpowiadają na e-maile. Oczywiście moja karta kredytowa została obciążona. Chyba czas zadzwonić do mojego banku - Caveat emptor.

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 4 1
Ogólna ocena
 
1.7
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
0.5
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
3.5
Cena (waga = 30%)
 
3.5
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
N / A
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
0.5
Zdzierać?

Złożył zamówienie w OffShoreRx.com w dniu 10 r. Dzisiaj jest 12, więc minął 2012 tydzień, a ja jeszcze nie otrzymałem e-maila z potwierdzeniem zamówienia ani żadnego innego e-maila od tej firmy. 19-go zalogowałem się ponownie na ich stronie i zauważyłem, że nic nie jest wymienione w historii zakupów, ale oczywiście karta kredytowa została obciążona. Utworzyłem zgłoszenie do pomocy technicznej na ich stronie z pytaniem o status mojego zamówienia i otrzymałem automatyczną wiadomość e-mail w odpowiedzi na zgłoszenie z linkiem do śledzenia postępu mojego zgłoszenia do pomocy technicznej. Kliknięcie tego łącza prowadzi mnie jednak do strony OpenDNS z informacją, że www.offshorerx-help.com nie ładuje się. Wybrałem tego konkretnego dostawcę na podstawie ogólnie przyzwoitych recenzji na tej stronie, ale teraz zastanawiam się, czy komentarze są po prostu umieszczane przez sprzedawcę, a nie przez prawdziwych klientów, takich jak ja. Mam nadzieję na najlepsze, ponieważ minął tylko nieco ponad tydzień od złożenia zamówienia, ale biorąc pod uwagę, że nie ma korespondencji e-mailowej ani możliwości skontaktowania się z ich wsparciem, jestem prawie pewien, że zostałem oszukany.

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (1) | Czy ta recenzja była pomocna? 2 3
Ogólna ocena
 
5.0
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
5.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
5.0
Cena (waga = 30%)
 
5.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
5.0
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
5.0
www.hcgbacteristaticwater.com

Daję temu miejscu wszystkie 5 nigdy nie otrzymałem tak szybkiej obsługi. Nie są aptekami, ale zajmują się dietą hcg i zapasami, które zazwyczaj są trudne do zdobycia. Otrzymałem zamówienie w ciągu 3 dni roboczych, a obsługa i jakość były świetne! Każdemu, kto jest na diecie lub myśli o diecie, polecam zakup z pełnym przekonaniem.

awatara
(Zaktualizowano: styczeń 10, 2011)
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 5 2
Ogólna ocena
 
4.8
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
5.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
5.0
Cena (waga = 30%)
 
5.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
4.0
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
4.0
MOJA ULUBIONA APTEKA

MIAŁEM TYLKO JEDEN PROBLEM Z PRÓBĄ ZŁOŻENIA ZAMÓWIENIA PO URUCHOMIENIU NOWEGO SYSTEMU ZWERYFIKOWANEGO PRZEZ VISA, TO BYŁO BARDZO FRUSTRUJĄCE, ALE PRZEZ MIESIĄCE PRZED I KILKA MIESIĘCY PÓŹNIEJ NIGDY NIE BYŁO PROBLEMU. CZASAMI ZMIENIA SIĘ ICH WYPOSAŻENIE, CO JEST NIEPOKOJĄCE.

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 3 1
Ogólna ocena
 
4.0
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
5.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
5.0
Cena (waga = 30%)
 
4.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
2.0
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
2.0
Pierwszy raz

Moje pierwsze zamówienie nie przyszło, ale nie podoba im się to i zostało wykonane po raz drugi. Recepta wydaje się być prawdziwa. Jedyną złą rzeczą było to, że e-maile z pomocą techniczną nie przychodziły. Obwiniają mój serwer pocztowy, ale bez problemu prowadzę własny serwer. Użyje ich ponownie i polecam.



Na szczęście w Kanadzie

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 1 1
Ogólna ocena
 
1.3
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
1.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
1.0
Cena (waga = 30%)
 
1.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
1.0
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
3.0
Moje pierwsze zamówienie~

Dziękuję wszystkim: Naprawdę doceniam możliwość „Dziękuję, OffshoreRx.net” za niezwykle szybką dostawę i wspaniałą obsługę klienta, jaką otrzymałem od waszej firmy, odkąd stałem się ostatnio kolejnym lojalnym klientem. Nie mogę się doczekać wieloletniej współpracy, przynajmniej tak długo, jak długo będę na lekach, które oferujecie nam wszystkim po tak wspaniałych okazjach, w porównaniu z rosnącymi kosztami aptek w USA. Od momentu złożenia zamówienia do otrzymania zamówienia minęło zaledwie 11 dni. Mój listonosz zwrócił uwagę na pocztowy adres zwrotny {z Indii — był pod wrażeniem, że koresponduję z ludźmi z drugiej strony planety!}. Byłem pod wrażeniem szybkiego potwierdzenia {przez e-mail}, kopii moich recept zawartych w moim zamówieniu oraz ogólnej biegłości i profesjonalnej uprzejmości okazywanej mi przez waszą firmę, której oczekuję przy składaniu jakiegokolwiek zamówienia online. Jestem bardzo wdzięczna, że ​​również odkryłam PharmacyReviewer.com. To oni jako pierwsi przedstawili mi moją nową, znakomitą aptekę „OffShoreRx.net”. Dzięki jeszcze raz. Z poważaniem, JJ2007
[Dodatek otrzymany e-mailem 29 października 2009: Leki, które zamówiłem z OffshoreRx.net, okazały się totalnym śmieciem (generyczny walsartan znany również jako Brand Diovan - 80 mg). To, co uważałem za cudowną cenę za lek generyczny Diovan, ostatecznie wysłało mnie na ostry dyżur z powodu skrajnie podwyższonego odczytu B/P! Nie wspominając już o tym, że ich podróbka Diovan zapewniła dodatkowe efekty uboczne w postaci wypadania włosów. Przez wszystkie lata używania marki Diovan moje odczyty B/P zawsze mieściły się w dopuszczalnych, doskonałych zakresach, a ten okropny efekt uboczny utraty włosów NIGDY nie wystąpił! Myślę, że stare powiedzenie „Dostajesz to, za co płacisz…” musi być naprawdę prawdziwe, zwłaszcza w przypadku nieznanych aptek poza granicami kraju. Kto wie, jakich okropnych dodatków mogą używać w swoich recepturach leków niezatwierdzonych przez FDA? Z pewnością nauczyłem się mojej lekcji dotyczącej próby zaoszczędzenia kilku dolców zamiast uczenia się, jak umrzeć w głupi sposób.]

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 8 0
Ogólna ocena
 
4.9
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
5.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
5.0
Cena (waga = 30%)
 
5.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
4.0
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
5.0
niezmiennie dobra obsługa

Kupuję od nich leki od wielu lat około 3-4 razy w roku. Mieliśmy jedną opóźnioną przesyłkę i na czas wymienili leki najwyraźniej zagubione podczas transportu. Od czasu do czasu miałem problemy z uzyskaniem zatwierdzenia karty kredytowej, ale po zatwierdzeniu towary dotarły z Indii szybciej, niż myślałem.

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 2 3
Ogólna ocena
 
5.0
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
5.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
5.0
Cena (waga = 30%)
 
5.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
5.0
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
5.0
Wielka firma

Byłem z nimi od lat i zawsze miałem najwyższą jakość. Dobra obsługa i szybka reakcja i dostawa. Problem polega na tym, że służby celne nadal konfiskują towary ..... naprawdę nie jest to ich wina, ale wciąż próbują ponownie wysłać zamówienie (dziękuję). Niestety próbuję innych dostawców, dopóki nie będą w stanie uporządkować swoich opakowań, aby ominąć odprawę celną.

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 2 1
Ogólna ocena
 
1.0
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
1.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
1.0
Cena (waga = 30%)
 
1.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
1.0
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
1.0
PODROBIONY

Dostałem opłaty na mojej karcie kredytowej, ale prawie 2 miesiące później nic. Och, z wyjątkiem tego, że niedawno próbowano oszukańczego obciążenia mojej karty. Ta firma? hmmm..... Zastanawiam się.

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 2 0
Ogólna ocena
 
5.0
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
5.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
5.0
Cena (waga = 30%)
 
5.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
5.0
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
5.0
Świetna Apteka!

Dobry wybór, jeśli potrzebujesz leków, ale nie masz ubezpieczenia zdrowotnego, taniego tramadolu i leków na serce.

Szkoda, że ​​nie mieli lepszych cen na antydepresanty, szybką dostawę, świetną obsługę klienta.

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 0 1
Ogólna ocena
 
4.6
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
5.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
4.0
Cena (waga = 30%)
 
4.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
4.0
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
5.0
Bezpieczna strona do składania zamówień,

Zamówiłem 100 tramadoli z offshorerx.com i dostałem lekarstwo w ciągu 7 dni, mimo że na stronie jest napisane, że powinienem spodziewać się leków w ciągu 14 dni (mieszkam w norwegii (europa). Leki były dokładnie takie, jakie zamówiłem. To bardzo zaufana strona

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 1 1
Ogólna ocena
 
4.8
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
5.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
5.0
Cena (waga = 30%)
 
5.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
3.0
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
5.0
Na czas, zadowolony

Otrzymanie zajęło pełne 14 dni, jak podano na stronie. Zadowolony klient.

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 1 1
Ogólna ocena
 
4.9
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
5.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
4.0
Cena (waga = 30%)
 
5.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
4.0
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
5.0
Niezawodność

Dostarczyli zgodnie z obietnicą w określonym czasie. Śledzenie zamówień na stronie nie działa.

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 0 1
Ogólna ocena
 
5.0
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
5.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
4.0
Cena (waga = 30%)
 
5.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
5.0
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
5.0
Najtaniej i najszybciej!!!

Czekałem tygodnie na easymd iw końcu zamówiłem tutaj, na wypadek gdyby easymd nigdy do mnie nie dotarł. Ta apteka dostarczyła mi go w ciągu tygodnia, z potrójnym zamówieniem w tej samej cenie.

Tak, ich strona internetowa jest powolna - po prostu bądź cierpliwy!

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 2 1
Ogólna ocena
 
5.0
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
5.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
4.0
Cena (waga = 30%)
 
5.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
5.0
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
5.0
Doskonały

Jestem starym klientem OffshoreRx.com i nigdy nie miałem z nimi żadnych problemów. Jestem bardzo zadowolony i mam nadzieję zamówić u nich więcej.



Rocky

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 2 1
Ogólna ocena
 
4.5
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
5.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
2.0
Cena (waga = 30%)
 
4.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
4.0
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
5.0
dobry przegląd

Szybka dostawa 7 dni roboczych z Indii. Strona działała bardzo wolno

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 1 1