PlanetDrugsDirect.com

http://www.planetdrugsdirect.com
Nazwa apteki
Planet Drugs Direct
Obsługiwane języki
Wysyłka do
  • na świecie
Koszty wysyłki na cały świat ($)
25
Położony w
Canada / India(?)
Dostawa 24h?
No

Planet Drugs Direct

Jeśli uważasz, że coś jest nie tak z informacjami o tej aptece, pomóż nam, klikając przycisk raportu poniżej.

opinie użytkowników

34 Opinie

 
44%
 
12%
 
6%
 
21%
 
18%
Ogólna ocena
 
3.3
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
3.1(34)
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
3.6(34)
Cena (waga = 30%)
 
3.9(34)
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
3.0(34)
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
2.7(34)
Zobacz najbardziej przydatne
Posiadasz już konto?
Oceny
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
Podrabiane leki są rzadkością, ale czy ta apteka wysyła towary niskiej jakości? W jaki sposób zapakowano leki?
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
Jak łatwa była obsługa strony? Czy mieli lek, który trudno było znaleźć gdzie indziej?
Cena (waga = 30%)
Jak tanie było Twoje zamówienie, łącznie z wysyłką?
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
Jak dobra była obsługa klienta w tej aptece (jeśli miał(a) Pan(i) powód, by się z nią kontaktować)? Albo jak dobrze apteka informowała Cię e-mailem o postępach w realizacji Twojego zamówienia?
Szybkość dostawy (waga = 15%)
Czy Twoje zamówienie dotarło w terminie określonym przez aptekę? Czy to był rozsądny czas na czekanie?
Komentarze
Ogólna ocena
 
4.7
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
5.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
5.0
Cena (waga = 30%)
 
4.5
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
4.5
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
4.5
Pozytywna opinia klienta

Kupowałem tutaj od lat .... nigdy nie było problemu. Oferowały to świetne rabaty
inne strony nie pasują. Mój konkretny lek ma najlepszą cenę na
Planet Drugs, więc wrócę ponownie. Dziękuję pracownikom Planet Drugs!

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 3 0
Ogólna ocena
 
1.9
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
0.5
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
3.0
Cena (waga = 30%)
 
3.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
3.0
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
2.0
Parszywy

Powinni nazwać tę firmę śmieciowymi lekami. Poziom jakości znajdował się gdzieś w toalecie.

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 6 0
Ogólna ocena
 
3.5
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
3.5
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
3.5
Cena (waga = 30%)
 
4.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
3.5
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
2.5
świetna obsługa

Produkt jest świetny, podobnie jak obsługa. Pomogła jej Rosanna, która była zaznajomiona ze wszystkimi aspektami produktów i sposobem obsługi transakcji. Jedyną wadą dla mnie jest czas oczekiwania, trzy do czterech tygodni. PDD dzwoni do mnie trzydzieści dni wcześniej, więc mnie nie ma. Tak trzymaj.

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 1 0
Ogólna ocena
 
5.0
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
5.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
5.0
Cena (waga = 30%)
 
5.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
5.0
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
5.0
Planetdirectdrugs jest najlepszy

Niedawno zamówiłem leki Rx z planetdrugsdirect i jestem bardzo zadowolony z ich usług. Niskie ceny, oferty rabatowe i bezpłatna wysyłka to wspaniałe i wygodne usługi świadczone przez nich. Niedawno zamówiłem Propecia i jestem zadowolony z ich terminowej dostawy.

awatara
(Aktualizacja: 05 marca 2014 r.)
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 3 0
Ogólna ocena
 
5.0
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
5.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
5.0
Cena (waga = 30%)
 
5.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
5.0
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
5.0
Niezawodna apteka internetowa

Planet Drugs Direct to wyjątkowo niedroga i niezawodna apteka internetowa, mogę to powiedzieć, ponieważ korzystam z ich usług od 3 lat i jestem zadowolony z ich podejścia. Jeśli szukasz apteki internetowej, która może zaoferować Ci wszystkie rodzaje leków na receptę i bez leki na receptę, to jest to idealne miejsce dla Ciebie.

awatara
(Zaktualizowano: styczeń 28, 2014)
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 2 0
Ogólna ocena
 
2.2
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
1.5
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
0.5
Cena (waga = 30%)
 
4.5
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
0.5
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
1.0
Trudne zamawianie

Od prawie 2 tygodni próbuję zamówić w Planet Drugs. Na początku nie mogłem wysłać do nich faksu. Potem zrobiłem zdjęcie i wysłałem je. Nie mogli go znaleźć. Następnie przefaksowałem oryginalną receptę. Właśnie dostałem od nich telefon z informacją, że otrzymali faksem receptę, ale teraz wymagają, abym wysłał im receptę pocztą. Do tej pory skończył mi się lek, którego potrzebuję, a oni sprawili, że czuję się jak przestępca. Lek, który zamówiłem, nie jest narkotykiem, to krople do oczu.

awatara
(Zaktualizowano: styczeń 13, 2014)
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 4 0
Ogólna ocena
 
4.5
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
5.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
5.0
Cena (waga = 30%)
 
4.5
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
5.0
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
2.5
bardzo pomocny i niezawodny

Używam PDD od około 4 lat. Wszystko poszło bardzo sprawnie. Właśnie musiałem zmienić adres dostawy i nie miałem żadnych problemów; od razu ktoś do mnie zadzwonił. Jeśli nie masz nic przeciwko kupowaniu leków generycznych i możesz planować z wyprzedzeniem, aby upewnić się, że nie zabraknie ci leków, wszystko powinno być dla ciebie w porządku.

awatara
(Aktualizacja: 03 września 2013 r.)
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 1 0
Ogólna ocena
 
4.8
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
5.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
5.0
Cena (waga = 30%)
 
5.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
5.0
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
3.5
Szufelka na temat „zagranicznych” narkotyków

Zacząłem robić krótką listę firm farmaceutycznych w Indiach
które sprzedają swoje leki do naszych aptek tutaj w USA, ponieważ tak
wielu ludzi wydaje się paranoikiem na punkcie „zagranicznych” leków na receptę. Niektóre
z bardziej znanych firm to: Abbott, Astra-Zeneca, Aventis,
Wyeth, Gentec, Beryl, Brawn, UniChem, Dr Reddy's, Gennex, Merck,
Glaxo-Smith-Kline, Vista, Novartis, Pfizer itp.

Większość planów ubezpieczeniowych i medycznych, w tym medicare, nalega na nasze
kupowanie leków generycznych, a większość z tych generycznych jak również
Leki NAZWA MARKI są produkowane w innych krajach. Firmy farmaceutyczne
mogą mieć biura korporacyjne tutaj w USA, ale ich rzeczywiste
produkty, podobnie jak większość innych dóbr konsumpcyjnych, pochodzą z innych krajów.

awatara
(Aktualizacja: 03 września 2013 r.)
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 5 0
Ogólna ocena
 
4.9
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
5.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
5.0
Cena (waga = 30%)
 
5.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
5.0
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
4.5
Świetne dla Cancer Rx

Kiedy zachorowałam na raka piersi, moje leki od razu umieściły mnie w „dziurze” Medicare i utknęłam, próbując zapłacić za drogie leki w naszych amerykańskich aptekach. Cóż, nie mogłem zapłacić tak absurdalnych cen, więc zwróciłem się do naszych braci z północy o niezawodną pomoc. Dostali moje leki od dokładnie tej samej firmy, co nasza lokalna apteka. Leki są produkowane w Indiach dla aptek w USA i Kanadzie. Różniły się tylko ceną.

Teraz mój 18-letni wnuk nie ma ubezpieczenia ani ubezpieczenia od narkotyków, więc będziemy dostawać jego potrzebne leki również za pośrednictwem Planet Drugs.

W rzeczywistości nawet potrzeby medyczne jego psów są tańsze dzięki tej firmie.

To nie jest fałszywa recenzja. Mieszkam w Oregonie i mam 70 lat.

awatara
(Aktualizacja: 03 września 2013 r.)
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 4 1
Ogólna ocena
 
0.5
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
0.5
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
1.0
Cena (waga = 30%)
 
0.5
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
0.5
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
0.5
Jesteście pełni gówna

Jestem przekonany, że wasza firma to totalna bzdura i myślę też, że robicie fałszywe pozytywne recenzje. Tak się cieszę, że jestem na tyle sprytny, że NIE wchodzę w twoją pułapkę.

awatara
(Aktualizacja: Sierpień 24, 2013)
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 6 2
Ogólna ocena
 
0.5
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
0.5
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
0.5
Cena (waga = 30%)
 
0.5
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
0.5
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
0.5
okropny

Niekompetentny, nieetyczny, zajmie miesiące, aby zdobyć leki, wziąć RX z apteki i zmienić szczegóły oryginalnego RX. Nie używaj!

awatara
(Aktualizacja: Może 17, 2013)
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 5 2
Ogólna ocena
 
3.9
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
4.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
4.0
Cena (waga = 30%)
 
4.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
4.0
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
3.0
Klient powyżej 4 lat....

Jestem klientem od ponad 4 lat.
Kupuję leki na ciśnienie krwi, POChP i statyny.
Mam sprawdzaną krew co 2 miesiące, która wykazałaby jakiekolwiek zmiany w moim systemie.
Jestem bardzo zadowolony z Planet Drugs i zamierzam kontynuować ich współpracę. kiedy składam zamówienia.
Obsługa jest nieco powolna, ale po prostu na to pozwalam

awatara
(Aktualizacja: Kwiecień 21, 2013)
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 1 0
Ogólna ocena
 
0.8
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
0.5
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
0.5
Cena (waga = 30%)
 
1.5
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
0.5
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
0.5
Po prostu NIE!

Koszmarne doświadczenie e-maili bez odpowiedzi, biurokratycznych blokad i frustracji związanej z ich obsługą. Spełniłem wszystkie wymagania, od recepty od renomowanego lekarza, przez kartę kredytową, po pięć dni zaciemniania. Parszywy!!

awatara
opinie 1
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 3 1
Ogólna ocena
 
0.7
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
0.5
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
0.5
Cena (waga = 30%)
 
1.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
0.5
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
0.5
PLANETOWE NARKOTYKI: ZŁODZIEJE I KŁAMSTWA

Zamówiłem Singulair przed wyjazdem za granicę i przedstawiciel powiedział mi, że moje leki mogą nie dotrzeć przed moim wyjazdem. Powiedziałem, że wszystko w porządku, po prostu znajdę je w moim pudełku, kiedy wrócę 5 tygodni później. Kiedy wróciłem, nadal nie było lekarstw w moim pudełku. Kiedy zadzwoniłem, powiedzieli, że moje lekarstwa zostały przechwycone przez pocztę i że wyślą ponownie. Miesiąc później nic. Dzwonię i okazuje się, że anulowali moją prośbę o zwrot przez e-mail! TO SĄ LEKI NA ASTMA< NIE CUKIERKI!! i nikt nie miał tyle uprzejmości, żeby do mnie zadzwonić i powiedzieć, że nie uszanowali ponownego transportu. W efekcie czekałam w dobrej wierze jeszcze miesiąc na lekarstwo: nic! Zadzwoniłem i powiedzieli mi, że moja prośba została odwołana, ponieważ zgodziłem się na „ryzyko wysyłki”. Ryzyko wysyłki, na które się zgodziłem, polegało na tym, że nie otrzymam leków NA CZAS, a nie NIE OTRZYMAM ICH W OGÓLE!! Firma Planet Drugs wysłała mi 2 e-maile, w których zasadniczo napisała: szkoda, zabieramy twoje 90 $, oto 10 $ na następny zakup!! Spędziłem godziny na telefonach z przedstawicielami i nigdy nie mogę się dodzwonić do agenta ds. obsługi klienta, otrzymuję tylko te irytujące e-maile z podziękowaniami za napisanie, ale nadal nie honoruję Twojej ponownej wysyłki. Dwóch przedstawicieli klienta powiedziało mi teraz, że jeśli poczta przechwyci, mam prawo do ponownej wysyłki, ale firma łamie tę obietnicę, KTÓRA JEST RÓWNIEŻ PODANA NA DOLE ORYGINALNEGO E-MAILA Z POTWIERDZENIEM ZAMÓWIENIA!! Stąd tytuł tej recenzji: narkotyki planety: złodzieje i kłamcy! NIE DAWAJ IM SWOICH PIENIĘDZY, JEŚLI CELNE lub USPS przechwycą, twoje pieniądze zostaną utracone, nie wymienią !!

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 7 1
Ogólna ocena
 
1.4
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
0.5
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
3.0
Cena (waga = 30%)
 
3.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
0.5
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
0.5
Wysłał mi nieweryfikowalną pigułkę zamiast nazwy marki. F

Korzystałem z usług tej firmy przez 3 miesiące. Pierwsze zamówienie Wellbutrin 300xl było idealne. Dobra cena, dostawa 1.5 miesiąca po zamówieniu. Kiedy przybył mój wkład, byłem bardzo przerażony, widząc, że zastąpili markę, którą zamówiłem, nieweryfikowalną pigułką. Obsługa klienta mijała mnie przez kilka tygodni. Ta apteka jest w najlepszym razie niewiarygodna i całkiem możliwe, że jest oszukańcza. Unikałbym zamawiania u nich jakichkolwiek ważnych leków.

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 2 0
Ogólna ocena
 
4.3
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
4.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
5.0
Cena (waga = 30%)
 
4.5
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
4.0
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
4.5
Nowy klient

Jestem bardzo zadowolony z tej usługi, znacznie taniej niż tak zwane leki rabatowe tutaj, gorąco polecam.

Max.

Australia.

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 1 1
Ogólna ocena
 
5.0
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
5.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
5.0
Cena (waga = 30%)
 
5.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
5.0
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
5.0
Całkowicie profesjonalny

Profesjonalnie prowadzona apteka internetowa. Poleciłem je przyjaciołom, rodzinie i sąsiadom i bardzo się cieszę, że mój lekarz mi o nich wspomniał (miała kilku pacjentów, którzy mówili jej, jak bardzo są zadowoleni z Planet Drugs, a teraz mogę jej powiedzieć, że przy następnej wizycie inni mają rację).

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 4 10
Ogólna ocena
 
4.8
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
5.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
5.0
Cena (waga = 30%)
 
5.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
4.5
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
4.0
Świetna apteka internetowa

Współpracuję z plandetdrugsdirect od ponad roku i nie żałuję decyzji o zakupie na ich stronie internetowej. Sprawdziłem je przed zakupem, a pieczęcie Pharmacychecker i CIPA potwierdzają ich wiarygodność. Dają ci znać wszystkie szczegóły dotyczące twojego zamówienia, w tym średni czas potrzebny do skompletowania zamówienia i wysłania go do ciebie, a także cena jest podana tak wyraźnie, jak to tylko możliwe (nienawidzę ukrytych kosztów wysyłki, gdy kupuję online) . Poleciłem ich wielu moim znajomym i współpracownikom.

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 5 1
Ogólna ocena
 
1.9
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
0.5
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
4.0
Cena (waga = 30%)
 
4.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
2.5
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
0.5
Nigdy więcej... Żyj i ucz się

Nigdy nigdy więcej!!! Otrzymanie zamówionego Lexapro trwało ponad 3 tygodnie. Śmieszne, plus wysłano mi inną zagraniczną markę. Nie czuję się z tym komfortowo. Nie przyjmuję zwrotów. Trzymają cię w zawieszeniu przez ponad 15 minut. Czasami nie opłaca się być grosz mądry i dolar głupi..

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 4 0
Ogólna ocena
 
4.9
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
5.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
5.0
Cena (waga = 30%)
 
5.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
5.0
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
4.0
Wysoce polecany

Ogólnie rzecz biorąc, było to doskonałe doświadczenie. Ich ceny są świetne, ich strona internetowa jest łatwa w użyciu; szybko odpowiadają na pytania e-mailowe. Kiedy dzwonię do nich przez telefon, są uprzejmi i dokładni w swoich odpowiedziach. Zamówione produkty dostarczane są na czas. Polecił mi je lekarz, a teraz stosuje je również moja żona. Będziesz szczęśliwy z tymi facetami.

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 5 2
Ogólna ocena
 
0.5
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
0.5
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
0.5
Cena (waga = 30%)
 
0.5
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
0.5
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
0.5
Jeden, którego należy unikać

Planet Drugs Direct znajduje się w Nowej Zelandii, więc jeśli masz problem, nie możesz rozmawiać z nikim, kto ma uprawnienia do robienia czegokolwiek w czasie rzeczywistym. Mają osoby przyjmujące wiadomości w USA, które wpisują wszelkie skargi i wysyłają je e-mailem do centrali w Nowej Zelandii. Oprócz oczywistego problemu z wyjaśnieniem skomplikowanego problemu przez e-mail, gwarantują jedynie czas realizacji wynoszący 48 godzin, co utrudnia rozmowę, jeśli nie zgadzasz się z ich odpowiedzią.

Ponadto Planet Drugs zastępuje leki generyczne lub produkowane na licencji producenta w miejsce przedmiotów wyprodukowanych bezpośrednio przez oryginalną firmę farmaceutyczną. Na przykład na swojej stronie internetowej reklamują Effient jako produkowany przez oryginalną firmę farmaceutyczną Daiichi-Sankyo i pobierają opłaty tak, jakby produkt był wytwarzany przez Daiichi-Sankyo. Otrzymałem produkt o nazwie Parsita, który jest produkowany przez indyjską firmę Ranbaxy. Podczas gdy Planet Drugs Direct nie sprzedaje Prasity, inne internetowe firmy farmaceutyczne oferują ją jako substytut oryginału i pobierają mniej niż połowę tego, co pobiera Planet Drugs.

Najlepiej unikać tego z głównego nurtu i pozbawionego skrupułów firmy.

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 4 2
Ogólna ocena
 
1.5
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
0.5
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
4.0
Cena (waga = 30%)
 
3.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
0.5
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
1.0
Planet Drugs Direct

Miałem kilka problemów i problemów z procesem zamawiania, ale najważniejszy jest problem z jakością i obsługą klienta. Kanadyjska firma miała dostać recepty z Danii, ale kiedy dotarło, nasze zamówienie miało na sobie nazwy trzech różnych krajów, co najbardziej niepokojące, zostało wyprodukowane w Azji… nie tam, gdzie kontrolę jakości nazwalibyśmy wysokim priorytetem. Powiadomiono PD, a oni nie byli świadomi, że pochodzi to ze wszystkich części świata i tam zostało wyprodukowane… W rzeczywistości byli zdezorientowani wszystkimi etykietami na naszym zamówieniu i nie zwróciliby nam pieniędzy ani nie wymienili z „bezpiecznego” kraju. Nigdy więcej.

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 6 0
Ogólna ocena
 
5.0
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
5.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
5.0
Cena (waga = 30%)
 
5.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
5.0
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
5.0
Szczęśliwy klienta

Bardzo polecana kanadyjska apteka. Są w pełni profesjonalni, uprzejmi i cierpliwi. Ich ceny są dramatycznie niższe niż w USA i po 3 latach mogę stwierdzić, że zamówienia zawsze docierają na czas, o ile nie spodziewasz się z dnia na dzień. Mój lekarz poleca je swoim innym pacjentom po tym, jak mu o nich powiedziałem.

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 2 2
Ogólna ocena
 
3.1
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
3.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
5.0
Cena (waga = 30%)
 
5.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
0.5
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
0.5
regaty

Jasne, leki są tanie od kanadyjskiego usługodawcy, ale firma jest zarejestrowana w Nowej Zelandii, a leki pochodzą z Indii lub Turcji.
Otrzymano potwierdzenie wysyłki 1 marca do 4 kwietnia przesyłka nie dotarła. Zadzwoniono do firmy, czekałem 15 minut na linii, aby porozmawiać z kimś, kto powiedział mi, że zgodnie z polityką firmy nie podaje się nazwisk…! Podano numer przesyłki i kazano śledzić moją przesyłkę. Mój urząd pocztowy poinformował mnie, że została wysłana 21 marca - 3 tygodnie po potwierdzeniu wysyłki 1 marca ORAZ została wysłana z NIEMIEC. Co tu się dzieje??? Ta firma kłamie i świadczy diaboliczne usługi.

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 5 0
Ogólna ocena
 
2.2
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
2.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
1.5
Cena (waga = 30%)
 
4.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
0.5
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
0.5
narkotyki planety bezpośrednie

Kiedy składałem zamówienie, powiedziano mi, że są opóźnione i zajmie to do 20 dni roboczych, co nie było wówczas problemem, ponieważ zostało mi trochę leków. 20 dni roboczych przychodziło i odchodziło bez recepty. W tym czasie byłem poza domem, więc zadzwoniłem, aby dowiedzieć się, co się dzieje, a teraz powiedziano mi, że lek został wycofany po moim pierwotnym terminie! Więc tutaj jestem odpowiedzialny i zamawiam mój lek w odpowiednim czasie, a Planet Drug nie może ponosić odpowiedzialności z ich strony, abym mógł otrzymać go na czas! Potrzebuję tego leku codziennie na moją tarczycę i może się to skończyć poważnie, a kiedy powiedziałem o tym ich przełożonemu, nie było zrozumienia ani pomocy z jej strony. Tak źle! Tak więc lek jest teraz ponad miesiąc od kiedy o to poprosiłem I POWIEDZIANO MI, ŻE DOSTARCZENIE POCZTĄ POTRZEBUJE KOLEJNYCH 20 DNI ROBOCZYCH!!!! NIE MA OPCJI WYSYŁKI TYLKO ZWYKŁA. Wracam do mojej byłej apteki w Kanadzie w Summit Pharmacy, ponieważ przez 8 lat prowadzenia z nimi interesów NIGDY nie było problemu!

Co z tego, że Planet jest trochę tańsza, warto zapłacić trochę więcej za niezawodność i obsługę klienta, zwłaszcza jeśli chodzi o moje zdrowie!

OKROPNE DOŚWIADCZENIE I NIE ZAMÓWIĘ PONOWNIE!

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 6 0
Ogólna ocena
 
3.6
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
3.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
4.5
Cena (waga = 30%)
 
4.5
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
4.0
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
3.0
Dobre ceny, ale mieszane wyniki z produktem

Korzystałem z PlanetDrugsDirect.com dwa razy w ciągu ostatnich dwóch lat. Za pierwszym razem miałem do czynienia rzekomo z oddziałem z siedzibą w Teksasie, za drugim razem z domyślnym oddziałem kanadyjskim. Transakcje przebiegły gładko, a mój lekarz przefaksował skrypty bezpośrednio. Za pierwszym razem, gdy zamówiłem, pigułki dostałem stosunkowo szybko (tak jakby rzeczywiście zostały wysłane z Tx). Drugi raz trwał około czterech tygodni. Jednak roczna przerwa między tymi zamówieniami doprowadziła do uzyskania innego leku generycznego, który nie był tak skuteczny.

Pierwsze zamówienie przyszło w jednym pudełku ze wszystkimi blistrami. Były to wenlafaksyna 150 mg XR. Były to żółto-przezroczyste pigułki oznaczone jako VEN XR-150. Wewnątrz pigułki znajdowały się maleńkie kulki, które całkowicie ją wypełniły. Były to VENLOR XR 150 firmy Cipla Pharma.

Drugie zamówienie przyszło w trzech różnych pudełkach. Były to tabletki Torrent "VenLift OD 150". Te są całkowicie pomarańczowe. Mają te same maleńkie kulki, które były w VEN XR-150, z wyjątkiem tego, że są w połowie wypełnione. Te pigułki są produkowane przez Torrent, ale sprzedawane przez Ciplę z tego, co wiem.

Pierwsza partia przypominała markową jakość. Używając tabletek marki Effexor 75 mg i 150 mg, jestem przyzwyczajony do znajomości efektów obu dawek. Druga partia zdecydowanie wydaje się być połową dawki. Nie wiem, czy VEN XR-150 mają po prostu więcej wypełniaczy, czy też VENLIFT jest w rzeczywistości nieprawidłowo wypełniony. Potrafię odróżnić i od teraz na życzenie tylko VENLOR.

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 3 1
Ogólna ocena
 
5.0
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
5.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
5.0
Cena (waga = 30%)
 
5.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
5.0
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
5.0
3 lata doskonałej obsługi

Mamy tylko wysokiej jakości produkty, szybką obsługę i rozsądne ceny w kontaktach z Planet Drugs za nasze leki na receptę i dotyczy to również naszych kotów.

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 4 3
Ogólna ocena
 
4.8
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
5.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
4.0
Cena (waga = 30%)
 
5.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
4.5
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
4.0
lipotor

Doskonały dostawca… trochę powolny w dostawie, ale bardzo niezawodne i prawdziwe markowe leki.

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 1 2
Ogólna ocena
 
2.6
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
3.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
2.0
Cena (waga = 30%)
 
4.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
0.5
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
0.5
Nie dobra obsługa klienta i dostawa.

Zamówiłem leki z ponad miesięcznym wyprzedzeniem, aby dotarły, zanim skończy się mój obecny Rx. Na stronie internetowej stwierdzają, że zamówienia są zwykle przetwarzane w ciągu 5 dni roboczych, a następnie wysyłane. Przetworzenie i wysłanie zajęło im 10 dni roboczych, teraz mój Rx nie dotrze na czas i będę zmuszony kupić miesięczny zapas tylko po to, aby przejść przez kilka dni pomiędzy. Zadzwoniłem, aby sprawdzić, czy wyślą nowy Rx z przyspieszoną dostawą, aby mogli dotrzymać określonego terminu dostawy, i powiedzieli, że tego nie robią. Jak dla nich miło. Tak więc teraz nie zaoszczędziłem żadnych pieniędzy, korzystając z Planet Drugs Direct, aw rzeczywistości zapłaciłbym więcej, niż gdybym właśnie kupił w mojej lokalnej aptece. Ponadto musiałem kilka razy dzwonić do firmy, aby otrzymać zamówienie złożone pierwotnie ze względu na ich wymagania dotyczące priscriptions, i za każdym razem byłem zawieszony przez ponad 15 minut, aby dostać się do osoby obsługującej klienta. Radziłbym trzymać się z dala od tej firmy, ponieważ nie mogą dotrzymać swoich obietnic i mają słabą obsługę klienta, gdy masz problem. dr W.

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 2 0
Ogólna ocena
 
5.0
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
5.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
5.0
Cena (waga = 30%)
 
5.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
5.0
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
5.0
Wielka Apteka

Jeśli chcesz apteki, która przekracza oczekiwania, ci faceci są dla Ciebie. Łatwa w użyciu strona internetowa, dobrze wyszkoleni przedstawiciele i ogólne oszczędności na ich produktach. Jeden zadowolony klient tutaj.

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 3 2
Ogólna ocena
 
5.0
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
5.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
5.0
Cena (waga = 30%)
 
5.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
5.0
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
5.0
Doskonała apteka internetowa

Korzystamy z usług tej firmy od trzech lat. Proste zamawianie, przyjazny personel i dostawa na czas. Zaoszczędzili naszej rodzinie mnóstwo pieniędzy, szczególnie ich leki generyczne, które często nie są dostępne w USA. Prawdziwy ratownik. Wysoce polecany.

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 1 1
Ogólna ocena
 
1.7
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
1.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
3.0
Cena (waga = 30%)
 
3.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
1.0
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
1.0
kompletna strata czasu

Nie trać z nimi czasu. Zamówiłem generyczną wersję leku bez recepty, dostępnego bez recepty. Czekałem, aż przejdą przez bardzo długie przetwarzanie. Potem nieco ponad tydzień później wysyłają e-mail z informacją, że potrzebuję recepty i muszę przefaksować im informacje. Daleki od pod wrażeniem, mój pierwszy raz próbowałem ich i mój ostatni.

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 2 0
Ogólna ocena
 
1.6
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
1.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
1.0
Cena (waga = 30%)
 
3.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
1.0
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
1.0
NEGATYWNE - NIE JEDŹ TAM

Zamówiłem Berocca Performance Orange przez telefon, ponieważ ich strona internetowa miała problemy. To musujący suplement witaminowy. Powiedziano mi, że „jest tylko jeden smak”. Uznałem, że oznacza to, że pomarańcza była jedynym smakiem. Kiedy dotarł, był „oryginalny”; Dzwoniłem 3 razy w weekend, ale ich komputery były wyłączone i nikt nie mógł mi pomóc. Dziś powiedziano mi, że nie przyjmują zwrotów „leków”. Utknąłem teraz z produktem wartym 200 USD, którego nie chcę i czekam, aż farmaceuta prześle mi e-mail z wyjaśnieniem, dlaczego nie mogę zwrócić Berocca. Ładne, ale całkowicie nieudolne i nieskuteczne.

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (0) | Czy ta recenzja była pomocna? 2 0
Ogólna ocena
 
5.0
Jakość produktu / niezawodność witryny (waga = 40%)
 
5.0
Łatwość obsługi i zasięg serwisu (waga = 5%)
 
5.0
Cena (waga = 30%)
 
5.0
Obsługa klienta (ważenie = 10%. Opcjonalne)
 
5.0
Szybkość dostawy (waga = 15%)
 
5.0
Fantastyczna apteka, niesamowite wrażenia

Planet Drugs Direct jest super! Jedna z kilku witryn obsługiwanych przez Coastal Canada Pharmacy Inc. (wszystkie zawierają podobne adresy w Kolumbii Brytyjskiej), ale ta zawiera również adres w Houston w Teksasie i zapewnia bezpłatną dostawę pierwszej klasy przy zakupach. Planet Drugs Direct oferuje ogromny wybór produktów markowych i generycznych, niektóre dostępne bez recepty, a inne na receptę. Ich strona internetowa była łatwa w użyciu, budziła zaufanie i nie zawierała żadnych ukrytych opłat. Złożyłem zamówienie na cytrynian sildenafilu (generyczna Viagra) i przesłałem cyfrowe zdjęcie mojej recepty na ich stronę internetową (faks był również opcją). Otrzymałem potwierdzenie e-mailem, kiedy składałem zamówienie, ponownie, gdy przesłałem scenariusz i ponownie 6 dni później, kiedy wysłali lek, informując mnie, że spodziewam się go za około 15 dni roboczych.





Jak w zegarku, 15 dni roboczych później (20 dni roboczych po złożeniu zamówienia) otrzymałem niezarejestrowany, dyskretnie zapakowany lek w mojej skrzynce pocztowej. „Generyczna Viagra” okazała się popularną marką Silagra, produkowaną przez firmę Cipla Ltd. z Indii. Każde pudełko zawierało 4 paski po 4 tabletki i standardową wkładkę informacyjną. Zobacz zdjęcia, które zamieściłem na Photobucket, pod moją nazwą użytkownika „mks-magician”.



i961.photobucket.com/albums/ae91/mks-magician/planetdrugsdirect/SilagraBox.jpg



i961.photobucket.com/albums/ae91/mks-magician/planetdrugsdirect/SilagraPkg.jpg



Owalne, fioletowe pigułki Silagra miały nacięcia, dzięki czemu można je było łatwo przełamać na pół i miały znajomy gorzki smak cytrynianu sildenafilu. I wydawały się tak samo skuteczne i silne jak oryginalna markowa Viagra. Ale tylko za jedną dziesiątą ceny, którą musiałbym zapłacić za markową Viagrę. To miejsce miało naprawdę niskie ceny! Wcześniej nabyłem pigułki marki „Suhagra” gdzie indziej, które wydawały się słabsze, i chociaż były sprzedawane pod nazwą Cipla, zostały wyprodukowane przez kogoś innego. Jedyną widoczną różnicą był kolor tabletek.



i961.photobucket.com/albums/ae91/mks-magician/planetdrugsdirect/Sil-v-Suh.jpg



Te tabletki marki Silagra z Planet Drugs Direct wydają się jednak świetne. Zauważyłem, że blister Suhagry zawierał cenę w rupiach, podczas gdy Silagra nie - przypuszczam, że Silagra jest produktem eksportowym, podczas gdy Suhagra jest przeznaczona na rynek krajowy (indyjski).



Jak dotąd żadnych nieoczekiwanych obciążeń z mojej karty i żadnych wiadomości-śmieci. Planet Drugs Direct było doskonałym doświadczeniem; Na pewno w przyszłości zakupię od nich wkłady i inne leki, które gorąco polecam.

awatara
Zgłoś tę recenzję Komentarze (1) | Czy ta recenzja była pomocna? 6 4